Karu of Nord
Karu of Nord

Enemmän kuin muotoilua.

Karu of Nord

Karu of Nord on Vaasassa toimiva yhden muotoilijan yritys,

joka on erikoistunut brändilähtöisiin yrityspalveluihin.

Yhden
muotoilijan
yritys

Karu of Nordin takaa löydät minut, muotoilijan ja yksinyrittäjän.

Pidän ideoinnista, asioiden suunnittelusta ja organisoinnista. –  Ja ennen kaikkea siitä, että voin auttaa muita niiden avulla.

Haluan tarjota asiakkailleni yhteistyökumppanuutta, asiantuntijuutta, toisen ihmisen mielipiteen ja muotoilun näkökulman asioihin.

Työssä minua motivoi mahdollisuus auttaa yrityksiä kehittymään pitkäjänteisen yhteistyön avulla, vaikuttamalla laajempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja prosesseihin.

Parhaimmillaan asiakkaat ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joita autan yritystoiminnassa eteenpäin useilla eri osa-alueilla.

Perustamalla Karu of Nordin, mahdollistin itselleni työn, jota ei ollut olemassa. Näin pienissä yrityksissä tarpeen muotoiluun liittyvälle osaamiselle, jota ei välttämättä osata etsiä tai pyytää.

Ilokseni olen saanutkin toteuttaa asiakkaille monenlaisia töitä ja projekteja, joissa olen päässyt hyödyntämään muotoiluun ja markkinointiin liittyvää osaamistani.

Heidi Risku

CEO | Muotoilija AMK

Koulutukseltani olen muotoilija (AMK) ja esineen suunnittelun ja valmistuksen artesaani.

Ennen Karu of Nordin perustamista, olen työskennellyt muotoilun ja sisustussuunnittelun parissa sekä erilaisissa huonekaluteollisuuden kehittämishankkeissa.

Työn ohella olen täydentänyt osaamistani opiskelemalla strategista muotoilua ja designmarkkinointia sekä kirjoittamalla blogia.

Sekä muotoilijana että kuluttajana suosin mieluiten lähituotantoa, kestäviä ja luonnonmukaisia materiaalivalintoja ja kierrätystä.

”Karu pohjoisen

– Karu of Nord”

Karu of Nord
Karu of Nord

”Sana karu viittaa

askeettiseen ja

koruttomaan.”

”Kuin pohjoinen luonto,

kaunis, mutta karu.”

Pin It on Pinterest