Brändilähtöisiä muotoilu- ja yrityspalveluita

Vuonna 2017 perustettu Karu of Nord Oy on erikoistunut brändilähtöisiin muotoilu- ja yrityspalveluihin.

Yritys sijaitsee Vaasassa, mutta toiminta-alueena on koko Suomi, painottuen Vaasan seudulle, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Yhden
muotoilijan
yritys

Karu of Nordin takaa löydät minut, muotoilijan ja yksinyrittäjän.

Pidän ideoinnista ja asioiden suunnittelusta. –  Ja ennen kaikkea siitä, että voin auttaa muita niiden avulla.

Haluan tarjota asiakkailleni ennen kaikkea yhteistyökumppanuutta, asiantuntijuutta, toisen ihmisen mielipiteen ja muotoilijan näkökulman asioihin.

Työssä minua motivoi mahdollisuus auttaa yrityksiä kehittymään pitkäjänteisen yhteistyön avulla, vaikuttamalla laajempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja prosesseihin.

Parhaimmillaan asiakkaat ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joita autan yritystoiminnassa eteenpäin useilla eri osa-alueilla.

Perustamalla Karu of Nordin, mahdollistin itselleni työn, jota ei ollut olemassa. Näin pienissä yrityksissä tarpeen muotoiluun liittyvälle osaamiselle, jota ei välttämättä osata etsiä tai pyytää.

Ilokseni olen saanut toteuttaa monenlaisia töitä ja projekteja, joissa olen päässyt hyödyntämään laaja-alaista osaamistani.

Miten voin olla avuksi?

Heidi Risku

CEO | Muotoilija AMK

Koulutukseltani olen muotoilija (AMK) ja esineen suunnittelun ja valmistuksen artesaani.

Ennen Karu of Nordin perustamista, olen työskennellyt muotoilun ja sisustussuunnittelun parissa sekä erilaisissa kehittämishankkeissa.

Työn ohella olen täydentänyt osaamistani opiskelemalla design managementia ja designmarkkinointia sekä kirjoittamalla blogia.

Sekä muotoilijana että kuluttajana suosin mieluiten lähituotantoa, kestäviä ja luonnonmukaisia materiaalivalintoja ja kierrätystä.

”Karu pohjoisen

– Karu of Nord”

”Sana karu viittaa

askeettiseen ja

koruttomaan.”

”Kuin pohjoinen luonto,

kaunis, mutta karu.”

Pin It on Pinterest